Wil jij een website laten maken?

Wil je een website laten maken en meer bekendheid creëren voor je bedrijf? Toon Online helpt je graag bij het maken van een gloednieuwe website. Bij ons kun je terecht voor een website die mobielvriendelijk (responsive) en zeer snel is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar is voor potentiële klanten. Dit zorgt voor nieuwe aanvragen bij je doelgroep. Je website wordt een visitekaartje voor je bedrijf!

Wij komen graag bij je langs

Heb je interesse in het laten maken van een website? Dan komen wij graag bij je (bedrijf) langs voor een oriënterend gesprek. Je kunt snel en gemakkelijk een afspraak bij ons maken zonder verplichtingen. Tijdens dit oriënterende gesprek maken wij kennis met je en bespreken we alle mogelijke opties. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zo weten wij wat er van ons verwacht wordt. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een vrijblijvende offerte. Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan we aan de slag met het maken van de website.

Korte lijntjes en zeer goed bereikbaar

Tijdens de bouw van de website houden wij onze klant goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn altijd zeer goed bereikbaar als er iets gewijzigd moet worden. Wil je iets laten aanpassen na de bouw van de website? Ook dat is mogelijk. Wij hanteren een eerlijk uurtarief en passen wijzigingen vaak binnen een paar dagen aan.

Vrijblijvend gesprek

Design op maat

Responsive website

SEO vriendelijk

Zeer snelle website

Zelf te beheren website

Beheer zelf je website met een gebruiksvriendelijk CMS

Website die door ons gemaakt worden kunnen vervolgens beheerd worden door de klant. Zelf kleine wijzigingen doorvoeren op de website of het toevoegen van afbeeldingen is allemaal mogelijk met ons gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem). Wij maken gebruik van WordPress, waarmee je zelf je eigen website kan aanpassen. Geen zin om elke keer zelf je website aan te passen? Geen probleem! Wij passen graag je website aan, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Ben je overtuigd en wil je graag een website laten maken door Toon Online? Neem dan contact op met ons via de mail, via de app of telefonisch!