Wil jij een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en meer verkopen genereren voor je online winkel? Toon Online helpt je graag bij het maken van een gloednieuwe webshop. Bij ons kun je terecht voor een webshop die mobielvriendelijk (responsive) en zeer snel is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je webshop goed vindbaar is voor potentiële klanten. Dit zorgt voor meer omzet in je webshop! Laat je producten op een professionele manier zien in je eigen webshop!

Wij komen graag bij je langs

Heb je interesse in het laten maken van een webshop? Dan komen wij graag bij je (bedrijf) langs voor een oriënterend gesprek. Je kunt snel en gemakkelijk een afspraak bij ons maken zonder verplichtingen. Tijdens dit oriënterende gesprek maken wij graag kennis met je en bespreken we alle mogelijke opties. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zo weten wij wat er van ons verwacht wordt. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een vrijblijvende offerte. Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan we aan de slag met het maken van de webshop.

Korte lijntjes en zeer goed bereikbaar

Tijdens de bouw van de webshop houden wij onze klant goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn altijd zeer goed bereikbaar als er iets gewijzigd moet worden. Wil je iets laten aanpassen na de bouw van de webshop? Ook dat is mogelijk. Wij hanteren een eerlijk uurtarief en passen wijzigingen vaak binnen een paar dagen aan.

Vrijblijvend gesprek

Design op maat

Responsive webshop

SEO vriendelijk

Zeer snelle webshop

Zelf te beheren webshop

Beheer zelf je webshop met ons gebruiksvriendelijk CMS

Webshops die door ons gemaakt worden kunnen vervolgens beheerd worden door de klant. Zelf wijzigingen doorvoeren op de webshop of het toevoegen van categorieën en producten is allemaal mogelijk met ons gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem). Wij maken gebruik van WordPress, waarmee je zelf je eigen webshop kan aanpassen. Geen zin om elke keer zelf je webshop aan te passen? Geen probleem! Wij passen graag je webshop aan, zodat je er bijna geen omkijken meer naar hebt.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Ben je overtuigd en wil je graag een webshop laten maken door Toon Online? Neem dan contact op met ons via de mail, via de app of telefonisch!