pedicure-jeanette-responsive

Pedicure Jeanette

Pedicure Jeanette kwam bij ons met de vraag of wij een website konden maken voor haar nieuw gestarte pedicure salon. Hiervoor zijn we aan de slag gegaan met een informatieve maar toch visueel aantrekkelijke website.

Omdat er nog niet veel informatie en foto’s over de nieuwe pedicure salon bekend was, hebben we ervoor gekozen om een onepage website te ontwikkelen. Deze onepage website geeft de verschillende behandelingen weer die mogelijk zijn in de salon, maar geeft ook een beeld over hoe de salon er uit ziet en informatie over Jeanette zelf.

Aangezien Pedicure Jeanette in de salon producten wil verkopen, hebben we ervoor gekozen om WooCommerce te integreren. Dit gebruiken we als catalogus zodat er gezien kan worden welke producten er in de salon aangeboden worden.

Daarnaast is het middels een contactformulier, een Google Map en de contactinformatie is het heel eenvoudig om contact op te nemen met Pedicure Jeanette.

Ook hebben we ervoor gezorgd dat er een lokale bedrijfsvermelding in Google aangemeld is. Dit zorgt ervoor dat Pedicure Jeanette beter vindbaar is voor haar potentiële klanten.

Klant

Pedicure Jeanette

Wat hebben we gedaan?

  • Nieuwe onepage website ontwikkeld
  • Producten catalogus
  • Lokale Google vermelding aangevraagd

Neem vrijblijvend contact met ons op