112Nieuwsgroep

112Nieuwsgroep is een platform waarin per plaats of regio het laatste nieuws geplaatst wordt. Hierin brengen ze nieuws over onder andere vermissingen, alarmeringen maar ook ander lokaal nieuws. 112Nieuwsgroep is gebouwd op WordPress. Hierin is de site ingericht als een multi-site omgeving zodat het eenvoudig is om nieuwe regio’s of plaatsen toe te voegen.

Voor 112Nieuwsgroep hebben wij een nieuw design gemaakt die volledig in het teken staat van optimaal rendement van de advertentieplekken. Hiervoor hebben wij analyses gedaan naar de doelgroep van de websites middels Google Analytics. Aan de hand van deze analyses hebben we de website op alle verschillende apparaten geoptimaliseerd.

Naast het maken van de website voor 112Nieuwsgroep hebben we ook een systeem binnen WordPress ontwikkeld waarbij advertenties beheert kunnen worden. In dit systeem kunnen advertenties in verschillende blokken en op verschillende pagina’s geplaatst worden. Ook kan hierbij aangegeven worden tot welke datum de advertentie zichtbaar moet blijven.

Klant

112Nieuwsgroep

Wat hebben we gedaan?

  • Op maat gemaakte WordPress multi-site
  • AdSense optimalisatie voor alle apparaten
  • Advertentie beheer systeem

Neem vrijblijvend contact met ons op