Wink of sara

Wink of Sara is een webshop met een divers aanbod van producten; van kinder- tot woonaccessoires. Wat deze webshop zo uniek maakt is dat elk product met de hand gemaakt is. Wink of Sara heeft ons gevraagd om een nieuwe huisstijl te creëren en de webshop een nieuw uiterlijk te geven.

wink-browser
dubai-browser

Kapsalon Dubai

Kapsalon Dubai is een ondernemer met twee kapsalons. Voor beide kapsalons hebben we een compleet nieuwe website gemaakt in WordPress. Zijn nieuwe websites hebben een totaal andere huisstijl en dat is ook wat hij graag wilde: een frisse uitstraling voor zijn kapsalons. In tegenstelling tot zijn oude design, heeft hij nu een Instagram koppeling. Hiermee toont hij de laatste kapsels van al zijn klanten.

Hebbes Tools

Hebbes Tools is een webshop die gereedschap producten verkoopt. Voor Hebbes Tools hebben we een nieuw design ontwikkeld en daarnaast de webshop op gemigreerd naar een nieuw platform.

hebbestools-browser
k4beauty-browser

K4beauty

Voor K4Beauty hebben we een nieuwe website ontwikkeld in WordPress. De nieuwe website voor K4Beauty is volledig geoptimaliseerd voor alle apparaten zodat alle bezoekers een goed vormgegeven website te zien krijgen. Ook hebben we een integratie gemaakt zodat er direct online een afspraak gemaakt kan worden voor in de salon.

Pedicure Jeanette

Voor Pedicure Jeanette hebben we een onepage website gemaakt in WordPress. Deze onepage website geeft informatie over de salon, de behandelingen die gedaan kunnen worden en hoe de salon er uit ziet. Ook hebben we WooCommerce geintegreerd om de producten weer te geven die in de salon gekocht kunnen worden. Daarnaast is het heel eenvoudig om contact op te nemen met Pedicure Jeanette.

pedicure-jeanette-browser

EHBO Winkel

We hebben ervoor gezorgd dat de webshop van EHBO Winkel weer helemaal van deze tijd is. Hiervoor hebben we de webshop in een volledig nieuw jasje gestoken die op voor alle apparaten geoptimaliseerd is.

Daarnaast hebben we aan de hand van een zoekwoorden onderzoek de webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines.

112Nieuwsgroep

Voor 112Nieuwsgroep hebben we een volledig op maat gemaakt WordPress thema ontwikkeld. Dit WordPress thema is zo ingericht dat deze te gebruiken is voor alle sites van het multi-site netwerk dat 112Nieuwsgroep heeft opgebouwd. Hierbij was het van belang dat de advertenties zo goed mogelijk naar voren kwamen op de website.

Autobedrijf Rooijens

We hebben voor Autobedrijf Rooijens een op volledige website opgeleverd, die gebouwd is op WordPress. Het doel van de website is om de bezoeker te informeren over wat Autobedrijf Rooijens allemaal doet, maar is ook gericht op het aantrekken van nieuwe klanten.

Daarnaast is er in de website een mogelijkheid gemaakt om occasions die Autobedrijf Rooijens heeft staan, te plaatsen op de website om eventuele kopers aan te trekken.

Arnaldo’s Tuinen

Voor Arnaldo’s Tuinen hebben we een website ontwikkeld die moet dienen als portfolio voor de opdrachten die ze hebben uitgevoerd. De website is ontwikkeld met WordPress en heeft als doel het informeren van de bezoeker over de diensten die Arnaldo’s Tuinen allemaal aanbiedt. 

Gezinshuis de Schutse

Gezinshuis de Schutse is een gezinshuis die gevestigd is in Zaltbommel. We hebben voor Gezinshuis de Schutse een informatieve website opgeleverd, die gebouwd is op WordPress.

Neem vrijblijvend contact met ons op