112Nieuwsgroep

Voor 112Nieuwsgroep hebben we een volledig op maat gemaakt WordPress thema ontwikkeld. Dit WordPress thema is zo ingericht dat deze te gebruiken is voor alle sites van het multi-site netwerk dat 112Nieuwsgroep heeft opgebouwd. Hierbij was het van belang dat de advertenties zo goed mogelijk naar voren kwamen op de website.

112nieuwsgroep-browser
autobedrijf-rooijens-browser

Autobedrijf Rooijens

We hebben voor Autobedrijf Rooijens een op volledige website opgeleverd, die gebouwd is op WordPress. Het doel van de website is om de bezoeker te informeren over wat Autobedrijf Rooijens allemaal doet, maar is ook gericht op het aantrekken van nieuwe klanten.

Daarnaast is er in de website een mogelijkheid gemaakt om occasions die Autobedrijf Rooijens heeft staan, te plaatsen op de website om eventuele kopers aan te trekken.

Arnaldo’s Tuinen

Voor Arnaldo’s Tuinen hebben we een website ontwikkeld die moet dienen als portfolio voor de opdrachten die ze hebben uitgevoerd. De website is ontwikkeld met WordPress en heeft als doel het informeren van de bezoeker over de diensten die Arnaldo’s Tuinen allemaal aanbiedt. 

arnaldos-tuinen-browser
gezinshuis-deschutse-browsser

Gezinshuis de Schutse

Gezinshuis de Schutse is een gezinshuis die gevestigd is in Zaltbommel. We hebben voor Gezinshuis de Schutse een informatieve website opgeleverd, die gebouwd is op WordPress.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?